Rólunk

Cégünk 2008 szeptemberében kezdte meg működését. Ez idő alatt számos cégnek készítettünk weboldalt, illetve egyéb arculati anyagot. Külön kiemelendő, hogy nem csak a megrendelőink elégedettségét értük el, hanem oldalaik látogatottsága is nagymértékben növekedett, mely munkánk igazi elismerését jelenti.

Számunkra fontos, hogy a megrendelőink igényeire szabott honlapokat készítsünk, mi nem előregyártott sablonokra próbáljuk ráhúzni a cégek egyedi igényeit. Minden munkánkat a sajátunknak tekintünk és gyermekünkként kezeljük. Tudjuk, hogy felgyorsult világunkban nincs idő hónapokat várni egy weboldal elkészítésére, ezért legfeljebb hetekben, ha lehet inkább napokban gondolkodunk egy-egy munka kivitelezésénél.

Tapasztalataink alapján, ha egy vállalkozás megjelenik az interneten, felmerül az igény, hogy termékeit ne csak bemutassa, hanem lehetőséget nyújtson azok azonnali megvásárlására is. Mindannyian tudjuk, hogy sokszor nem jut idő személyesen elmenni egy-egy üzletbe, ezzel szemben az interneten néhány kattintás után az otthonunkig jön a megrendelt termék. A jövő kereskedelmi formája az e-kereskedelem, aki időben vált komoly előnyre tehet szert, hiszünk abban, hogy sikereket tudunk elérni partnereink számára. Igyekszünk olyan jól felépített weboldalakat, webshopokat készíteni, amelyek a befektetett összeg többszörösét képesek visszahozni vállalkozásának.

Reméljük Önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük és munkánkkal hozzájárulhatunk cége sikeréhez, ügyfélköre bővítéséhez.

Kerek István
ügyvezető

Ever Team

Az Ever Team minden területre olyan professzionális szakembert alkalmazunk, aki szereti munkáját, kreatív, csapatban gondolkodik, tiszteli a vevő kívánságát, önálló és megoldja a felmerülő kihívásokat.

Munkatársaink programozói, grafikai, marketinges és filmes területen szerzett többéves tapasztalata és elhivatottsága tette lehetővé cégünk gyors előrejutását és sikeres indulását.

Filozófiánk

"Tervezz ésszel, alkoss szívvel!" ( Mr. Wengton)

Az egyszerű és hatékony megoldások alkalmazásával a web-ergonómiáját emberközeli és használható környezetté alakítjuk.

Hiszünk abban, hogy lehet olyan weboldalakat készíteni, melyek a látogatók igényeit szolgálják és a böngészés élményét maximalizálják.
Éppen ezért tartjuk szem előtt az egyszerűséget, gyorsaságot, átláthatóságot és könnyen kezelhetőséget

Az esztétikát hatékonysággal párosítjuk.

Népszerű termékeink

Férfi ing

Női blúz

Ernyő

Bögre

Toll

Férfi ing

Női blúz

Ernyő

Bögre

Toll

Férfi ing

Női blúz

Ernyő

Bögre

Toll